Pokerturneringer i Norge

Poker og alle form for kortspill som omhandler penger og pengesatsing er forbudt i Norge. Dette er et velkjent faktum til tross for at poker er et populært spill blant nordmenn. Selv om det er straffbart å organisere pokerturneringer i Norge, kan man allikevel se en tendens til en slags utvikling av poker her til lands.

Det går rykter om at det finnes underground baserte turnering til enhver tid og smak for eksempe i Oslo. Dersom man kjenner ”de rette” menneskene er det ikke så vanskelig å finne et sted der man kan gå og spille poker. Det finnes lokaler som blir organisert av privatpersoner som er villige til å arrangere slike turneringer. Disse menneskene risikerer å bli straffedømt, men allikevel finnes det noen få som våger å gjennomføre dette.

Det er flere grunner til dette. For det første må man være svært glad i poker som en idrettsgren generelt. For andre mennesker er det rett og slett en ekstra inntektskilde. Uansett hva slags grunner man har for å delta i eller organisere pokerturneringer i Norge, bør man være obs på hva slags tiltak blir gjennomført for å ikke bli tatt av politimyndighetene.

Det er nærmest at det er en selvfølge at det er ikke så hyggelig å være med på en politi razzia når man er midt i en pokerturnering. Det å ligge i bakken med håndjern på er ikke akkurat noe man forventer eller ønsker seg når man melder seg på en pokerturnering.