Store onlinepokerturneringer i verden

Pokerbølgen startet for alvor for rundt ti år siden. Hovedårsaken til at poker har blitt så populært, er at nettkasinoene gjør poker lett tilgjengelig over hele verden. Livepoker på nettet har også gjort poker mer populært.

Den største pokerturneringen i verden er WSOP. Turneringen startet på 70-tallet, med noen få spillere. Nå deltar flere tusen spillere.

Pokerturneringer på nettet er en fin start for alle som ønsker å delta i turneringer. I de store turneringene må man være kvalifisert, men på nettet finnes det turneringer der alle kan delta. Du kan delta i en sit and go-turnering, eller en flerbordsturnering. Mange pokerrom tilbyr også freerolls og satellitt-turneringer.

En av fordelene med turneringer er at du aldri taper mer enn innkjøpsprisen. Hvis du har litt erfaring, kan du vinne ganske mange penger, selv om du ikke klatrer helt til topps. Hvis du deltar i freerolls eller turneringer med garanterte premiepotter, risikerer du enda mindre.

Turneringer med flere bord er vanligst, men du kan også delta i Sit and Go’s, der det vanligvis bare spilles på ett bord. Hvis du liker høy fart, bør du prøve såkalte turboturneringer. Satellitt-turneringer gir vinnerne mulighet til å delta i store turneringer.

På nettet er det alltid turneringer på gang. Hver søndag arrangerer PokerStars sin Sunday Million turnering. De arrangerer dessuten World Championships of Online Poker, som er et verdensmesterskap på nettet. Full Tilt Poker tilbyr også turneringer på søndager, og Titan Poker har mange ulike turneringer du kan delta i.